برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای هر غذا

قسمت های مختلف گوشت گوسفندی یا بره مثل ران و فیله و سردست و راسته و گردن و ماهیچه برای چه نوع خورش و غذا و کبابی مناسب هستش با توضیحات کامل و جامع درباره گوسفند.

در این سری از مطالب آموزش کباب و خوراک سایت گیلان فود ، میخوایم بهتون بگیم که کجای گوشت گوسفندی برای انواع غذاها بهتره و اینکه قسمت های مختلف گوشت گوسفندی برای چه نوع غذایی مناسب تره. کلا به طور کامل میخوایم گوشت گوسفندی رو از اول تا اخر براتون بگیم . همه سوالات تون رو جواب دادیم. با دقت تا اخر بخونید.

این لینک هارو هم ببین:

قسمت های مختلف گوسفند

قسمت های گوشت گوسفندی برای هر غذا

برای انواع خورش ها در کل گوشت گوسفندی مناسب هستش و چه بهتر که شامل همه نوع تکه ها از جمله استخوان و چربی و گوشت باشه.

برای کباب کوبیده اگر نمیخواید از ترکیب گوساله و گوسفند استفاده کنید ، باید از ترکیب قسمت سرخ گوسفندی و قسمت گوشت روشن تر گوسفندی به همراه چربی استفاده بشه.

سلطان تمام قسمت های گوسفند که ترکیبی از بهترین جاهای گوسفند یا بره رو شامل میشه سردست هستش که مناسب هر نوع غذایی هستش چون به اندازه کافی گوشت روشن و سرخ و چربی و استخوان داره. همچنین بد نیست بدونید که سردست از ران گوسفندی معمولا گرون تر هستش.

گوشت سردست به اندازه کافی نرم هست و اگر بره باشه که به طور خودکار طعم بی نظیری هم داره. برای هر یک کیلو کباب چنجه ، قسمت سردست با یک قاشق ماست پرچرب و کمی ادویه میتونه بسادگی خودش یه غذای مفصل به حساب بیاد.

قسمت بالای سردست بهترین قسمت برای تهیه آبگوشت گوسفندی و چلوگوشت هستش چون ترکیبی از بهترین نقاط گوسفند از جمله ماهیچه و گردن رو شامل میشه.

گوشت گوسفندی

بهترین جای گوشت گوسفندی برای لوبیا پلو قسمت مغز ران هستش.

همچنین مناسب ترین جای گوشت برای خورش آلواسفناج و خورش کرفس قسمت ماهیچه هستش چون بافت و غضروف موجود در این تکه از گوشت باعث لعاب مناسب در این خورشت میشود.

برای خورش بامیه در اکثر موارد آشپزهای حرفه ای از دنده گوسفندی استفاده میکنند چون با بافت خاص این خورش بسیار خوش طعم میشه.

برای انواع آش و حلیم باید از قسمت هایی که گوشت هاش ریش ریش میشن مثل دنده و گردن استفاده بکنیم.

برای کباب برگ فیله گوسفندی برخلاف فیله گوساله مناسب نیست! بلکه باید از راسته گوسفندی برای کباب برگ استفاده کنید. البته از فیله گوسفندی هم میتونید استفاده کنید اما برای ابعاد کباب برگ خوب نیست بلکه باید به صورت مستطیلی شکل برش بزنید.

بهترین قسمت گوشت گوساله برای کباب و ابگوشت و خورشت

برای همبرگر یا کتلت در کل گوشت گوساله مناسب هستش اما اگر بخواید مخلوط گوساله و گوسفندی استفاده کنید باید از گوشت گوساله پرچرب و گوسفندی بدون چربی استفاده کنید تا بوی نامناسب گوسفندی رو نداشته باشید. منبع

فواید گوشت گوسفندی

فواید گوشت گوسفندی

گوشت گوسفندی یا بره به طور طبیعی سرشار از پروتئین هستش که به رشد عضلات کمک می کند و بسیار ماهیچه ساز هستش که برای رشد طبیعی استخوان های کودکان مورد نیاز است.

گوشت بره به طور طبیعی حاوی هفت نوع ویتامین و مواد معدنی است که چهار نوع ویتامین ضروری را تامین می کند که به کاهش خستگی و جلوگیری از گرفتگی عضلانی کمک می کند و عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن و طبیعی ذهن را بهبود میبخشد. منبع

گوشت بره سرشار از پروتئین و ویتامین هایی مانند آهن است و می تواند به کاهش درد در دوران قاعدگی و کاهش خطر سکته مغزی و بیماری کلیوی کمک کند. همچنین به کاهش علائم اوتیسم و ​​تقویت سلامت سیستم عصبی کمک می کند.

این نوع گوشت قرمز با داشتن مقدار مناسبی از کلسیم و آهن، می تواند با تامین آهن کافی برای ساخت گلبول های قرمز جدید، از کم خونی جلوگیری کند. گوشت بره منبع غنی اسید فولیک است که برای جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان ضروری است.

با اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در این گوشت، پوست مقداری محافظت آنتی اکسیدانی به دست می آورد که ظاهر چین و چروک و لکه های پیری را کاهش می دهد.

فواید خوردن گوشت بره منبع عالی بسیاری از مواد معدنی مانند روی، فسفر و سلنیوم است که همگی برای تراکم مواد معدنی استخوان ضروری هستند.

بدون روی کافی در سیستم شما، سیستم ایمنی بدن شما به خطر می افتد، اما بخشی از مزایای خوردن گوشت گوسفندی حدود ۳۰ درصد از نیاز روزانه شما را تامین می کند.

از نظر تغذیه ای، گوشت گوسفند منبع بسیار غنی از مواد معدنی از جمله آهن ، روی، کلسیم ، سلنیوم، پتاسیم، مس و منیزیم و همچنین ویتامین های مختلف است.

هر ۱۱۳گرم گوشت گوسفندی یا بره حاوی تقریباً ۲۸ گرم پروتئین است، اما تقریباً ۲/۳ از مصرف چربی اشباع شده شما را در هر روز مدیریت می کند، بنابراین هنگام خوردن گوشت گوسفندی اکیدا توصیه میشود که افراط نکنید. منبع

همان ۱۱۳گرم گوشت بره حاوی بیش از ۳۳۰ کالری است. این گوشت قرمز علاوه بر چربی های اشباع شده، دارای مقداری چربی تک غیراشباع نیز می باشد که چربی های تک غیر اشباع / تک اشباع نشده دارای فواید سلامت همچون محافظت از قلب و کنترل وزن بوده و برخی منابع غذایی آن روغن زیتون و آووکادو است.

قیمه نذری امام حسینی برای 50 و 100 نفر
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)