صبحانه خوشمزه گیلانی ها در عید فطر
گیلان یه دنیا غذای خوشمزه داره و همین باعث شده تا سنت های خفنی هم در کنارش به وجود بیاد.
ماه رمضان با حال و هوای خاص و کم نظیرش زمانی به پایان می رسه که در روز آخرش همه میرن برای نماز صبح عید فطر.
تا اینجاش که خب طبیعیه و در سرتاسر کشور هم این فریضه جمعی در روز عید فطر انجام میشه اما…
صبحانه رشتی یعنی پلاکباب
اما گیلانی ها یه رسم باحال دارند و اونم اینه که بعد از نماز عید فطر میرن به سراغ پلوکبابی های محلی شهرشون و یه صبحونه مشتی و اصیل گیلانی میخورند.
ترکیبش هم مثل همیشه میتونه شامل یه کفگیر پلا ( برنج کته محلی ) + گوشت + مخلفات معروف مثل باقالی و اشبل و زیتون و پیاز باشه.
این سنت رو شماهم تست کنید 🙂
دیدگاه
نظر بدهید