معرفی ۵ غذای جدید و فوری برای فصل تابستان
با اتمام فصل امتحانات و شروع فصل تابستون زمان این میرسه که مادرها برای بچه هاشون غذاهای رنگ وارنگ جدیدی تدارک ببینند.
تو این مطلب ۵تا از غذاهای پخت سریع و جذاب رو براتون تهیه کردیم.
سالاد ماکارونی
از اون دسته غذاهایی هست که قاعده و قانون خاصی نداره!
هرچی که دم دست هست و تو یخچال میشه بهش اضافه کرد !
بیچاره قر وفر هم نداره!
موادی که برای سالاد ماکارونی استفاده کردیم:کلم بنفش،کلم سفید، خیارشور، کالباس خونگی، ذرت، خیار، خیارشور، سیب زمینی آبپز، فلفل دلمه ای و پنیر!
راز خوشمزگی سالاد ماکارونی ، استراحت داخل یخچال هست!
اضافه کردن خامه و پنیر چدار ، سالاد ماکارونی رو خاص و بی نظیر میکنه!
اضافه کردن ماست ایسلندی یا ماست یونانی به جای مایونز و یا درکنار مایونز کمی کالری سالاد ماکارونی رو کنترل میکنه!
قطعا وقتی مواد ما سرد باشه وهمدمای محیط، سس کمتری میبره.
وقتی خیارشور استفاده میکنید حواستون به نمک سالاد باشه. آویشن جز مهمترین ادویه سالاد ماکارونی هست!!
سوسیس تفت داده شده یا کالباس و حتی پیازچه هم میتونه ترکیب خوبی برای سالاد ماکارونی باشه.
رولت مرغ
سینه مرغ ۱عدد درشت..(میتونید ازمخلوط ران و سینه مرغ هم استفاده کنید)
کره اب شده ۳قاشق غداخوری..چون سینه مرغ خشکه برای ترد شدن استفاده میشه.
زعفران غلیظ دم کرده به میزان لازم
سیر ۱تا ۲حبه
پیاز رنده شده وآب گرفته شده ۱عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد داخل رولت:
قیصی (برگه زرآلو)
پیاز سرخ شده
خلال بادام.خلال پسته..گردو بنا به ذائقه
مواد لازم برای سس رولت:
رب گوجه ۳قاشق غذاخوری
رب انار
زعفران
زرشک
طرز تهیه:ابتدا سینه مرغ رو خوب چرخ کنید.بعد به اون سیر و پیازی که رنده شده و آب اونو خوب گرفتید اضافه کرده و ورز بدین.نمک و فلفل رو اضافه کرده.بعد کره آب شده یا کره رو تکه تکه کنید.همراه زعفرون به خورد مرغ بدین.دقت کنید زعفرون مخلوطمون رو شل نکنه.برای تهیه مواد میانی رولت ی پیاز کوچیک رو نگینی کرده و سرخ کنید.قیصی ها تکه های کوچکتر کنید.خلال بادوم.پسته.گردو.هر کدام در دسترس بود.یا بنا به ذائقه از همگی میتونید استفاده کنید..من فقط خلال بادوم زدم😋😊😎رو آماده کنید.
برای تهیه رول مرغ،سطح یک سلفون رو کمی چرب کنید..که بعدا راحت جدا شه..به اندازه عرض ظرف پختتون مخلوط مرغ رو روی سلفون پهن میکنیم..بعد روی اون پیاز داغ،مخلوط مغزها،برگه زردآلو میریزم.دقت کنید به کناره های رول نریزید😎بعد به آرومی اونو میپیچید..کمی داخل یخچال قرار بدین تا منسجم شه و بعد رول رو داخل ظرف پخت به آرامی قرار دهید.
برای سس رولت:رب گوجه فرنگی رو همراه با یک عصاره مرغ داخل یک لیوان آب حل کنید.کمی زعفرون اگه دوس داشتید بزنید. بعد روی رول مرغ بریزید.من کمی رب انار هم اضافه کردم.و اواخر پخت مقداری زرشک هم ریختم..برای چاشنی سس میتونید سس سویا یا رب انار بیشتری اضافه کنید..
داخل سس مقداری قیصی هم ریختم که ملس شه..این سلیقه ای…😋😋
سالاد سزار با تن ماهی
مواد لازم: یک کنسرو،مقداری کاهو، نان تست، نمک و فلفل، روغن زیتون، سس مایونز، سرکه بالزامیک، پنیر پارمسان
تُن را طبق دستورالعمل جوشانده و روی کاهوهای شسته و خرد شده میریزیم البته بدون روغن، نان تستها را مربع مرغ خرد کرده با مقداری ادویه و سیر و روغن زیتون ۵دقیقه گریل می کنیم و بعد به کاهوها اضافه میکنیم.
برای سس هم از روغن کنسرو که دور نریختیم و مقداری مایونز و سرکه بالزامیک که با هم مخلوط شدن استفاده میکنیم.
پنیر و گوجه گیلاسی را هم برای تزئین بکار میبریم.
بورک سوسیس و پنیر
مواد لازم : خمیر یوفکا فرنان، آب گازدار پریر، سوسیس مخصوص دمس، روغن، پنیر گودا، پنیر چدار، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زرده تخم مرغ
دستور پخت : خمیر یوفکا را پهن کنید. به مقدار لازم روغن و آب گازدار را با هم مخلوط کنید و مقداری از آنرا با استفاده از قلمو روی سطح خمیرتان بمالید.
لایهی دیگر از خمیر را روی لایهی اول قرار داده و آن را به مخلوط روغن و سودا آغشته کنید. حال آن را بصورت مثلث به هشت قسمت برش بزنید.
سوسیسها را برش زده و یک تکه از آنرا با ترکیب هر دو پنیر روی مثلث قرار داده و بپیچید.
با استفاده از برس زرده تخم مرغ را به رولها بزنید. سپس روی سطح رولها را یک برش کوچک زده و مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز خرد شده را در آن قرار دهید.
در انتها بورکها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
دلمه قارچ با مرغ و سیب زمینی
مواد لازم :
سیب زمینی یک کیلوگرم
سینه یا فیله مرغ ۲۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز داغ نصف پیمانه
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
جعفری خرد شده ۴/۱ پیمانه
تخم مرغ سه عدد
نمک، فلفل، ادویه و آرد سـوخـاری به میزان لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینیها را پخته، پوست کنده و رنده میکنیم. یک عدد تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل و ادویه به سیبزمینی افزوده و مواد را ورز داده و کنار میگذاریم.
سینه مرغ را نگینی خرد نموده و به همراه پیازداغ تفت میدهیم تا بپزد، سپس قارچ نگینی خرد شده و ادویه را به آن افزوده و تفت میدهیم. فلفل دلمهای و رب گوجهفرنگی را نیز به مواد افزوده، کاملا مواد را هم زده تا مخلوط شوند. حرارت را خاموش نموده و جعفری را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
از مخلوط سیبزمینی به اندازه یک توپ کوچک جدا کرده، در دست پهن نموده، از مخلوط مرغ و قارچ در میان آن میگذاریم، کمی پنیر پیتزا روی مواد ریخته و دلمه را جمع میکنیم تا مواد میانی مشخص نباشد.
حالا دلمهها را ابتدا در آرد سوخاری غلطانده، دو عدد تخممرغ را با چنگال زده، دلمهها را در تخممرغ فرو برده، مجددا در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ میکنیم.
دیدگاه
نظر بدهید