برای انتخاب کلیدenter انتخاب کنید یا برای لغو ESC فشار دهید.

۱۱ مدل پیتزا ایتالیایی با عکس و توضیحات حرفه‌ای

وقتی بیشتر ما به غذاهای ایتالیایی فکر می کنیم ، به فکر پیتزا هستیم اما انواع مدل پیتزا خوشمزه و اصیل ایتالیایی وجود داره که بشدت خوشمزه و متفاوته.

قبل اینکه بریم سراغ اصل مطلب لینک های زیر رو ببینید:

  1. جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر
  2. بهترین مارک پنیر پیتزا + راه حل تضمینی کش اومدن
  3. طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی
  4. خمیر پیتزا ایتالیایی برای ۴ نفر
  5. خمیر پیتزا بدون خمیر مایه

وقتی از هر ۱۰ نفر ۹ نفر در مورد سفر به ایتالیا که صحبت میکنند،حتما میخوان پیتزای اصیل این کشور رو یه بار تست کنند.

اگرچه بسیاری از کشورها هستند که غذاهای ملی و محلی معروف خودشون رو دارند، اما تعداد بسیار کمی هستند که غذاهاشون رو هر گوشه از دنیا بشه پیدا کرد!

وقتی در ایتالیا هستید متوجه می شوید که دو غذای بسیار محبوب وجود داره: قطعاً پیتزا و پاستا (ماکارونی خودمون)!

جالب بدونید که پیتزا در ایتالیا به وجود نیومده!

این غذا برای اولین بار در خاورمیانه ایجاد شد که از ظرفی که حاوی تکه های نان تخت بود به عنوان پایه روغن چاشنی یا مواد پرشده استفاده می شد و بدون استفاده از ظروف یا بشقاب خورده می شد.

پیتزای شکلی که امروز میخوریم بعدتر در یونان با نام پلانکتوس plankuntos شناخته میشه.

در واقع این بشقاب خوراکی مخصوص خودش بود که هنگام خوردن آبگوشت غلیظ یا خورشت استفاده می شد. این خیلی شبیه پیتزایی که امروز می خوریم نبود.

اما امروزه در ایتالیا انواع مختلفی از پیتزا وجود دارد که به خوبی شناخته شده اند مانندپیتزای ماگاریتا که استانداردی است که سایر پیتزاها با آن مورد قضاوت قرار می گیرند.

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه‌ای تست شده

انواع پیتزاهای ایتالیایی

پیتزا ایتالیایی

پیتزا ماگاریتا Pizza Margherita

این یک پیتزا است که در سال ۱۸۹۹ ایجاد شد.

معمولاً این پیتزا به تقلید از رنگ های پرچم ایتالیا با ریحان ، پنیر موزارلا و گوجه فرنگی تهیه می شود.

پیتزا ناپولی Pizza Alla Napoletana (Napoli)

این پیتزای محبوب ایتالیایی با سس گوجه و ماهی کولی و موزارلا درست میشه.

پیتزا مارینارا Pizza Marinara

این پیتزای اصیل شهر ناپل با ترکیب پونه کوهی و گوجه و کولی آماده میشه.

پیتزا پوگلیس Pizza Pugliese

این پیتزای عالی دیگری است که با استفاده از زیتون و کاپاریس محلی درست می شود.

همچنین روی آن پیاز ، موزارلا و گوجه فرنگی قرار می گیرد.

پیتزا کَپریچیوسا Pizza Capricciosa

این پیتزا حاوی زیتون ، کنگر فرنگی ، نیمی از تخم مرغ آب پز ، پروشیو(برش های نازک گوشت خوک ایتالیایی) و قارچ است.

پیتزا وِرونیز Pizza Veronese

این پیتزای ساده با تکه های Ham یا همان تیکه های نازک گوشت خوک و قارچ تهیه میشود.

پیتزا سیسلی Sicilian Pizzas

این پیتزا ها را می توان از طیف وسیعی از مواد افزودنی از جمله نخود فرنگی ، تخم مرغ آب پز شده ، غذاهای دریایی و زیتون سبز تهیه کرد.

نکته مهم درباره این پیتزا شکل مستطیلی خمیر ان است که در تصویر بالا می‌بینید.

پیتزا کوآدرُستاجونی Quattro stagioni

این یک پیتزا است که از پایه گوجه فرنگی استفاده می کند و به چهار بخش جداگانه تقسیم شده است.

هر یک از آنها نمایانگر یک فصل از سال است.

مواد اولیه مورد استفاده برای فصل بهار کَنگَر فرنگی و زیتون ، برای فصل تابستان فلفل ، موتزارلا و گوجه فرنگی برای پاییز و تخم مرغ و قارچ آب‌پز برای سرمای زمستانه است.

این یک پیتزای نمونه عالی است که در آن بخشهایی از سالامی پروشیوتو(ورق نازک و سرد گوشت خوک) ، کنگر فرنگی ، گوجه فرنگی و قارچ قرار می گیرد.

پیتزا کوآدرو فُورمنی Pizza quattro formaggi

این پیتزا با استفاده از ترکیب چهار مدل پنیر موزارلا و سه پنیر محلی ایتالیایی مانند پارمیجیانو ریجیانو ، ریکوتا و گورگانزولا پخت میشود.

پیتزا کالزونه ایتالیایی Italian Calzones

نسخه کوچک تر از پیتزای کالزونه آمریکایی که برای مواد داخلش از سبزیجات تازه و موزارلا و اسفناج استفاده میشه.

پیتزا اَزتالیو pizza al taglio

این یک سبک از پیتزا است که به همچنین با نام rustica pizza نیز شناخته می شود.

این مدل از پیزاریا در سراسر ایتالیا یافت می‌شود و معمولاً به صورت فله‌ای یا وزنی فروخته می شود و شامل انواع پیتزا با طعم های مختلف میباشد.

تصویر بالا بخوبی یکی از این مغازه رو نشون داده.

تلفظ صحیح اسامی پیتزاها از معتبرین ترین سایت‌های این حوزه گرفته شده

تاریخچه پیتزا ایتالیایی

پیتزا اولین بار در ناپل ایتالیا به عنوان یک غذای سریع، مقرون به صرفه و خوشمزه برای ناپلی های طبقه کارگر در حال حرکت اختراع شد.

در حالی که همه ما این برش های امروزی پیتزا را می شناسیم و دوست داریم،اما جالب است بدانید که پیتزا در واقع تا دهه ۱۹۴۰ که ایتالیایی های مهاجر برش های کلاسیک خود را به ایالات متحده آوردند جذابیت زیادی پیدا نکرد.

پیتزا ایتالیایی

در سال ۱۸۸۹، پادشاه اومبرتو اول و ملکه مارگریتا از شهر ناپل بازدید کردند و از اولین تکه پیتزا لذت بردند. ملکه ترکیب موتزارلا، گوجه فرنگی و ریحان را دوست داشت، و از آنجا به بعد، این ترکیب نمادین را پیتزا مارگریتا می نامند. این اولین زمان تحویل پیتزا به حساب می آید!

اگرچه مشخص نیست چه کسی کلمه “پیتزا” را اختراع کرده است، اولین نمونه مستند به Gaeta، ایتالیا در سال ۹۹۷ پس از میلاد نسبت داده شده است.

در سال ۱۹۹۴، اولین پیتزا به صورت آنلاین سفارش داده شد و آن را به اولین خرید اینترنتی مستند تبدیل کرد. امروزه آمریکایی ها در هر ثانیه ۳۵۰ برش پیتزا می خورند!! منبع

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.14 (7 رای)