علت خشک شدن نان پیتزا در توستر
اگر میخواید بدونید چرا نون پیتزا یا خمیر پیتزا موقع پخت خشک و ترد میشه همراه گیلان فود باشید تا فوت و فن تهیه اش رو یاد بگیرید.
قبلش اینارو ببین:
- جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر
- طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی
- خمیر پیتزا ایتالیایی برای ۴ نفر
- خمیر پیتزا بدون خمیر مایه
راههای جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا
اگر خودتون میخواید از ابتدا با آرد و باقی وسایل خمیر پیتزا تهیه کنید که یه مبحث کاملا جداست و بالاتر لینکهای اموزش + نکات ریزشو براتون نوشتم.
اما اگر نون پیتزا آماده از شرکت هایی مثل کاله یا شیراوران یا ۹۵۹۵ خریدید و میخواید استفاده کنید نیازه که چندتا نکته رو بدونید تا خمیرپیتزا تون خشک نشه؛
اولین نکته اینه که در فر باید یه کاسه کوچک در یه ظرف فلزی آب بزارید تا محیط فر یا توستر تون نَمدار بشه.
نکته بعدی اینه که یا از کانوکشن فر (یه امکان مثل پنکه تو فر هست که باعث میشه دما بخوبی بچرخه) استفاده کنید، یا
با توجه به حالت معمولی موادی که استفاده میکنید المنت بالا رو برای ده دقیقه استفاده کنید تا روش طلایی بشه و بعد در حد ۳ یا ۴ دقیقه المنت پایین روشن بزارید تا کمی از خامی در بیاد.
نکته مهم اینه که استفاده از المنت پایین خیلی باعث خشک شدن خمیرپیتزا میتونه بشه.
نان پیتزا چند دقیقه در توستر بماند
این موضوع خیلی به نوع خمیر و مقدار موادی که روش میریزید بستگی داره.
برای مثال یه پیتزا با حجم موادی که در تصویر بالا میبینید مجموعه در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده میشه که بیشتر این زمان رو باید به المنت یا گرماده بالایی فر (یا توستر) اختصاصی بدیم و یک سوم دیگر رو از المنت پایینی استفاده کنیم.
اگر دنبال جزئیات بیشتر هستید در مطلب “برای پخت در توستر باید کدام المنت را روشن کنیم؟” به صورت دقیق تر به این موضوع پرداختیم.
دیدگاه
نظر بدهید